Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Sutra definitivno gotova ova faza obnove Gradskog bazena”

  Predstavnici Grada i Univerzala danas su na Gradskom bazenu održali press konferenciju. Gradonačelnik Vinković je rekao kako su radovi na bazenu u završnoj fazi te da je još preostalo stavljanje završnog sloja na tribinama bazena, nakon što je već postavljen veliki tobogan, obnovljeno opločenje i uređeno korito bazena.
  “Iako je sezona već odavno počela radi određenih tehničkih rješenja, malo se ovaj posao odužio, ali evo ja očekujem da će sutra definitivno biti gotova ova faza obnove Gradskog bazena u koju je uloženo oko 1,4 milijuna kuna, a već prvi pokazatelji ove sezone pokazuju da će Gradski bazen i ove godine rušiti rekorde u broju posjećenosti i da je Gradski bazen Đakovo jedan od najjeftinijih bazena u Slavoniji i Baranji” – rekao je Vinković.
  Prema podacima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje vidljivo je smanjenje nezaposlenosti na čitavom području Osječko-baranjske županije. Smanjenje nezaposlenosti za Đakovo je 2,7% ili 109 osoba, a tijekom lipnja smanjenje nezaposlenosti zabilježeno je i u ispostavama u Belom Manastiru za 2,2% ili 116 osoba, Donjem Miholjcu za 4,9% , Našicama za 3,6% ili 153 osobe, Osijeku za 5,5% ili 541 osobu i Valpovu za 6,0% ili 184 osobe.
  “Podaci pokazuju i daljnje smanjenje broja nezaposlenosti, a na to utječu i mjere grada, trgovačkih društava…evo i ova cijena je jedan od dokaza, i ovi radovi pokazuju da se u Đakovu može i raditi i živjeti. Ne treba zaboraviti niti da su svi ovi radovi izvedeni putem javnog natječaja na koji su se javile đakovačke tvrtke. I to je jedan od načina korištenja sredstava gradskog proračuna kako bi se zadržala i radna mjesta u Gradu Đakovu” – komentirao je Vinković najnovije podatke Hrvatskog zavoda za zapošljavanje.

  Goran Soldo, predsjednik Gradskog vijeća, podsjetio je na prošlogodišnja ulaganja na bazen te na prošlogodišnju rekordnu posjećenost đakovačkih bazena, ali govorio je i o budućim planovima:
  “U tijeku je i kompletno rješavanje tribina na đakovačkom bazenu, gdje zbog prodiranja vlage zbog kontinuiranog uništavanja opreme sportskih klubova, koji su držali opremu ispod tribina – vaterpolo, odbojkaški i plivački klub – bila je nužna kompletna njihova sanacija. Sve to će omogućavati i daljnju upotrebu prostora ispod samih tribina gdje će se tako steći adekvatni uvjeti s hidroizolacijom, da se ispod tribina u budućnosti razvija i fitness centar, i solarij i brojni drugi sadržaji koji su vezani za wellness paket đakovačkih bazena.”
  “Posebno nas veseli da su ovaj projekt uređenja podržali ne samo Đakovčani, nego i građani okolnih gradova pa se čak trećina prodanih ulaznica odnosi i na građane Valpova, i Našica, i Slavonskog Broda, i Vinkovaca i drugih gradova koji nemaju otvorene bazene” – zaključio je Soldo.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog