Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Otvoreno 2. Dječje ljeto

  Sinoć je na ljetnoj pozornici centra Amadea uz glazbeni i plesni program otvoreno 2. Dječje ljeto, čiji je moto, budući da je u Crkvi proglašena Godina milosrđa, “Odlučio sam slijediti Krista”.

  “Doista želim da ovo vrijeme koje je pred nama, Dječje ljeto bude blagoslovljeno. Da ne provedemo cijelo ljeto samo uz televizor ili negdje u krevetu…dobro je i na bazenu, ali možemo barem kroz ovaj tjedan prijepodne provesti ovdje. I želim da ovaj lijepi prostor oplemenite. Zahvaljujem najprije sestrama Svetoga Križa koje su nam ustupile ovaj prostor ovaj tjedan. Zahvaljujem se i našim animatorima koji su spremno odvojili svoje vrijeme” – rekao je otvarajući Dječje ljeto župnik Ćorluka.

  “Drago nam je da će ovih dana kod nas biti posebno radosno i da ćete se moći svi ovdje fino družiti. Ovo što je župnik rekao, to želimo i mi – da se stvarno obogatite kroz ove dane. Bit će tu i pjesme i lijepih sadržaja. Puno ćete toga naučiti, družiti se i postati si bliži” – istaknula je zamjenica provincijalne poglavarice časna sestra Finka Tomas.

  Kroz cijeli tjedan (od 11. srpnja do 16. srpnja) za djecu su osmišljene različite radionice, a danas je na rasporedu likovna radionica i to pod vodstvom vjeroučiteljice Martine Petrović, Helene Miler i Lucije Marijanović. Sutra, također u jutarnjim satima, dramsku radionicu će voditi profesorica Blaženka Jurković, profesorica Renata Pleli i Elena Penava. U srijedu je na rasporedu radionica ritmike i plesa koju će predvoditi učiteljica Marijana Bošković. Vjeroučiteljica Anamarija Josipović i Matea Sopta u četvrtak će voditi kreativnu radionicu. Sportsku radionicu u petak vodit će vjeroučitelj Josip Drenjančević i Marija Lasić. Subota je rezervirana za pripremu nedjeljnog programa na misi.

  Sinoćnje otvorenje završeno je zajedničkim plesom djece i roditelja koji je predvodila vjeroučiteljica Irena Mihaljević. Program su glazbeno upotpunili Vlatka Kladarić i Ante Miličević.
  djecje ljeto 1

  djecje 5

  djecje ljeto 4

  djecje ljeto 3

  djecje ljeto 2

  djecje ljeto 1

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog