Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uskoro izgradnja školske dvorane u Selcima

  Nakon višegodišnjih pokušaja konačno su se stekli imovinsko-pravni uvjeti za početak izgradnje nastavno-športske dvorane u Selcima Đakovačkim.
  Zaključeno je to na današnjem radnom sastanku župana Vladimira Šišljagića i gradonačelnika Zorana Vinkovića u selačkoj školi.
  “Na ovoj čestici, dakle na dvije, odnosno tri čestice koje će biti objedinjene i nakon rješavanja imovinsko-pravnih odnosa s Hrvatskom poštom i ovdje s privatnom osobom osigurali su se uvjeti za gradnju nastavne dvorane ovdje u Selcima Đakovačkim”, potvrdio je gradonačelnik Vinković.
  sastanak Dvorana će se graditi uz samu školu, a za to je još ranije Županija osigurala 6,8 milijuna kuna, pojasnio je župan Vladimir Šišljagić koji očekuje da će cijeli projekt koštati oko 4 milijuna kuna.
  Izgradnjom nastavno-športske dvorane u Selcima dvjestotinjak učenika tamošnje škole konačno će dobiti adekvatne uvjete za nastavu, kazala je ravnateljica Nada Denić.
  Osim o izgradnji dvorane u Selcima, bilo je riječi i o drugim investicijama u školstvo na području grada Đakova: rekonstrukcija sportskog igrališta srednjih škola, izgradnji male dvorane u Ćolnićevoj školi, projektiranje Glazbene škole, te dokumentacija za dogradnju Nazorove škole za djecu s posebnim potrebama i Udrugu Neven.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog