Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Preventivna policijska akcija

  Sutra navečer, u vremenu od 20,00-23,00 sata, na području Policijske postaje Đakovo, kao i na području cijele Policijske uprave osječko-baranjske, bit će provedena preventivna akcija usmjerena prema vozačima bicikala, najavljuje se u prigodnom policijskom priopćenju.
  “U fokusu će najprije biti opremljenost bicikala uređajima za noćnu vožnju i u uvjetima smanjene vidljivosti, odnosno imaju li prednje bijelo svjetlo i stražnje crveno svjetlo.
  Cilj ove preventivne akcije je ukazati na nužnost korištenja svjetla u uvjetima noćnog prometovanja i uvjetima smanjene vidljivosti.
  Prilikom provođenja akcije, koja će se provoditi na više lokacija na području Policijske postaje Đakovo, vozačima koji budu nadzirani u prometu na cesti, a nemaju ugrađena svjetla, biti će ugrađena svjetla na bicikl i biti će im pojašnjene obveze vozača bicikala u prometu na cesti.
  Vozače bicikala koji u prometu na cesti posjeduju Zakonom o sigurnosti prometa na cestama i Pravilnikom o tehničkim uvjetima vozila u prometu na cestama ugrađene potrebite uređaje, policija će nagraditi nekim od dijelova biciklističke opreme koje nisu dužni posjedovati poput pumpe za bicikl, bidona i nosača bidona, lokot ključa”, navodi se u policijskom priopćenju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog