Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Večeras koncert duhovne glazbe na korzu

  Pod geslom “Vrijeme je žetve milosti Božje” večeras (nedjelja, 5. lipnja 2016.) će se na korzu održati prvi koncert duhovne glazbe na otvorenom.
  “To je prvi koncert duhovne glazbe ovakve vrste u Đakovu…dosada nije bilo ništa slično, doduše, on je trebao biti održan u programu Dana grada, međutim, ipak smo ga odlučili pomaknuti na 6. mjesec i nekako se uklopio u jubilarne 50. Đakovačke vezove i baš dobro da je, jer eto smatrala sam da našim Vezovima, koji su simbol našeg grada, treba dati jedan segment duhovnosti – ipak smo mi sjedište Đakovačko-osječke nadbiskupije” – rekla je organizatorica Maja Muškić.

  Na koncertu će nastupiti: Emanuel, Dragutin Hrastović u pratnji Ivana Vulane, Zbor mladih Amadea Đakovo, Zvonimir Kalić i Band Noel i Dario Bezik. Početak koncerta je u 20:00 sati.

  Podsjetimo, ovih dana, u nakladi Radio Đakova, objavljena su dva CD-a pod nazivom “Pronađi sebe”, a riječ je o četrdesetak malih meditacija sestre Karmele Dominković. Prihod od prodaje CD-a, koji će se prodavati večeras na korzu, ide u humanitarne svrhe, odnosno za akciju “Među nama – siromah siromahu”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog