Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Raić: “Dok se centar šminka, u Dračicama ugrožena sigurnost pješaka”

  Raic Slavko pressica “I dok se centar grada šminka uoči jubilarnih 50. Đakovačkih vezova, na periferiji, u Teslinoj ulici u Dračicama, sigurnost pješaka ugrožena je zbog sporih radova na kolektoru, a ni održavanje javnih površina nije na zadovoljavajućoj razini”, konstatirao je na konferenciji za novinare Slavko Raić, predsjednik đakovačkog ogranka Demokratskog saveza nacionalne obnove.
  “Zbog zapuštenih površina, a nakon ponovnog početka radova, uzbunile su se i zmije koje plaše mještane, a zbog gustog prometa ugrožena je i sigurnost pješaka koji ne mogu prolaziti pješačkom stazom zbog radova. Problem je posebno bio naglašen tijekom školske godine, a nakon svake kiše stvaraju se velike lokve.
  Već su se događale nezgode, srećom bez ozbiljnijih posljedica, upozorava Raić.
  Radovi u tom dijelu gradu počeli su prije godinu dana, kaže Raić pozivajući odgovorne da poduzmu sve kako bi se što prije bili okončani radi sigurnosti mještana.

  Odgovarajući na te navode gradonačelnik Zoran Vinković pojašnjava da je u Teslinoj ulici riječ o radovima na izgradnji glavne precrpne stanice za spojni kolektor Kuševac-Ivanovci i dijela kanalizacijske mreže, odnosno kolektora grada Đakova, da je ukupna vrijednost radova oko 300 tisuća kuna, a da je investitor Đakovački vodovod.
  “To je dokaz da se ne ulaže samo u centar grada nego i u sve druge dijelove i to s onim sredstvima s kojima Grad raspolaže, a to je pedesetak milijuna kuna. Normalno da ću se kao gradonačelnik založiti kod izvođača da se ti radovi ubrzaju, da se staza vrati u prvobitno stanje, što je i definirano ugovorom, a isto tako u ovome trenutku dok se radovi rade, s obzirom da je izdana i pravovaljana građevinska dozvola, da se pruži nesmetan prolaz pješacima”, odgovorio je gradonačelnik.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog