Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Uređenje Strossmayerova parka pri kraju

  Pri kraju su radovi na uređenju Strossmayerova parka, odnosno amfiteatra i okoliša ljetne pozornice, najavili su na konferenciji za novinare gradonačelnik Zoran Vinković i predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo.
  amfiteatar Vrijednost ove faze radova, kako je pojasnio gradonačelnik Vinković, je 1,3 milijuna kuna, a osim amfiteatra i popratnih staza koje spajaju Strossmayerov park s Gajevom ulicom, uređena je pozornica, prostor ispod pozornice s garderobama, sanitarnim čvorom, vip salonom, prostorom za odlaganje opreme ..
  Ukupno je dosad u uređenje Strossmayerovog parka utrošeno 2,4 milijuna kuna, kazao je gradonačelnik najavivši i ambijentalnu rasvjetu u parku, za koju je izdana građevinska dozvola, te natkrivanje pozornice kada za to dođe vrijeme.
  parkiraliste Želja je gradskih čelnika da se pozornica ubuduće koristi što češće, a ne samo u dane Vezova, čulo se na konferenciji za novinare održanoj u Strossmayerovom parku.
  Svi ti radovi dio su nastojanja da se poveća komunalni standard građana, istaknuo je predsjednik Vijeća Goran Soldo posebno istkanuvši izgradnju multifunkcionalnog parkirališta u podnožju Strossmayerovog parka.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog