Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Prijem za učenike s teškoćama u razvoju

  U Maloj gradskoj vijećnici gradonačelnik Zoran Vinković primio je učenike i nastavnike razrednih odjela učenika s teškoćama u razvoju Osnovne škole “Vladimir Nazor”.
  Povod je bio nedavno organizirana prva ekskurzija tih učenika, od kojih su mnogi prvi put išli na more, a koju je pomogao i Grad. Pozdravljajući učenike gradonačelnik je izrazio spremnost da Grad pomogne kada god to bude potrebno.
  Vinkovic i djeca s posebnim potrebama U ime učenika i nastavnika gradonačelniku, ali i svima koji su pomogli pri organizaciji trodnevne ekskurzije zahvalila se defektologinja Marijana Svalina.
  Podsjetila je da je ideja o ekskurziji učenika s teškoćama u razvoju postojala još od ranije, da su roditelji bili zainteresirani, ali da zbog financijskih problema to nije bilo moguće organizirati dosad.
  “Cijela Nazorova škola je pridonijela, svi roditelji učenika s teškoćama u razvoju, građani koji su kupovali proizvode na školskom prodajnom štandu, te gradonačelnik i svima veliko hvala na donacijama, dobroj volji i prijateljstvu koje su nam pružili”, kazala je učiteljica Svalina istaknuvši da su učenici uživali na ekskurziji.

  Foto: RĐ i M.M.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog