Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mirjani Adrić peti mandat

  Danas je održana Skupština Radio Đakova na čijem je dnevnom redu bilo imenovanje Uprave društva, a na peti mandat, u trajanju od 4 godine, jednoglasnom odlukom prisutnih članova društva izabrana je Mirjana Adrić.
  U svom kratkom izvješću podsjetila je da je društvo u svim prethodnim mandatima poslovne godine završavalo pozitivno, da u 16 proteklih godina niti jednog dana nije bilo blokirano, da su plaće zaposlenicima i suradnicima redovito isplaćivane, te da su i ostale obveze uredno izmirivane.
  Unatoč sve složenijim okolnostima broj zaposlenih minimalno je korigiran, a kvaliteta programa je na višoj razini, što potvrđuje i 7 autorskih emisija tjedno koje su visoko ocijenjene i sufinancirane od strane Vijeća za elektroničke medije.
  Plan za buduće razdoblje je nastaviti s kvalitetnim i odgovornim odnosom prema zaposlenima, poslovnim partnerima i uopće prema radijskoj djelatnosti.
  “Imajući u vidu moć medija koji stvara i kreira javno mnijenje i njegovu ulogu u lokalnoj zajednici, namjera nam je i dalje biti slobodni i neovisni od politike ili velikih oglašivača, a uvijek na strani slušatelja koji će dobiti objektivnu informaciju koja neće biti temeljena na senzacionalizmu ili žutilu”, navodi se u priopćenju direktorice Radio Đakova Mirjane Adrić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog