Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I predstavnica Dame na turniru Open Zagreb

  Đakovački Šahovski klub „Dama“, kako doznajemo od predsjednice Ivanke Raguž, ima predstavnicu na 1. Međunarodnom turniru Krunoslava Hulaka OPEN Zagreb, a to je Iva Hlavač, u prošloj sezoni najuspješnija igračica. Iva je potvrdila svoje sudjelovanje na tom turniru koji će se igrati od 10. do 17. lipnja.
  OPEN Zagreb najjači je turnir kod nas, a svoje sudjelovanje potvrdili i najuspješniji hrvatski velemajstor Mladen Palac te đakovački velemajstor Hrvoje Stević odnedavno član ŠK „Zagreb“.
  “„Svjesni smo važnosti nastupa na velikim turnirima i zbog toga nam je drago da na istima imamo i svoje predstavnike, ali i zbog činjenice da je riječ o važnom memorijalu posvećenom legendarnom hrvatskom velemajstoru Krunoslavu Hulaku. Nakon protekle sportske sezone ostali smo jedini prvoligaški klub u gradu Đakovu što nam je pomalo i žao jer je naš grad uvijek puno davao sportu što je često rezultiralo i vrhunskim rezultatima.
  Biti u najvišem rangu natjecanja nije jednostavno. To je čast i zadovoljstvo, ali i velika obveza,“ prokomentirala je predsjednica Dame Ivanka Raguž sudjelovanje Ive Hlavač na Open Zagrebu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog