Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • HSS predložio smanjenje komunalnog doprinosa za gospodarstvo

  HSS je inicirao smanjenje komunalnog doprinosa za gospodarstvo za 50 posto u 2., 3. i 4. zoni čime će se, kako su na današnjoj konferenciji za novinare pojasnili predsjednik Mile Kaselj i gradski vijećnik Nikola Lelas, potaknuti gospodarstvo. To bi, uz druge mjere, trebalo zaustaviti negativne trendove i potaknuti investicije i zapošljavanje, a time bi se ujedno i zaustavio odlazak mladih iz grada, rekao je Kaselj,
  S obzirom da je konsolidirano stanje u gradskom proračunu, smanjenje komunalnog doprinosa ne bi se trebalo odraziti na gradske prihode, naglasio je gradski vijećnik Nikola Lelas pojasnivši da bi to jednom poduzetniku u praksi značilo uštedu do 150 tisuća kuna za proizvodnu halu površine tisuću kvadrata.
  Prema HSS-ovu prijedlogu, komunalni doprinos za 2. i 3. zonu za proizvodni i prerađivački pogon iznosit će samo 7,5 kuna što je, u odnosu na 50 kuna po kubnom metru od prije tri godine, znatno smanjenje, istaknuo je Lelas podsjetivši i na svoj prijedlog s prošle sjednice Vijeća o ustrojavanju posebnog upravog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i ruralni razvoj.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog