Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Wings for Life World Run: I Đakovčani trče za one koji ne mogu

  Sutra u Zadru po 3. put starta najveća hrvatska utrka „Wings for Life World Run“. Sedam tisuća trkača na startnoj liniji ispred zadarskog Foruma pridružit će se preko stotinu tisuća trkača na još 33 startne linije diljem svijeta. Svi oni točno u 13 sati startat će jedinstvenu globalnu utrku. Zanimljivo, u ovoj utrci sudjelovat će i đakovački tim Fit&Strong kojeg čine Dubravko Aladić, Ivan Dragić, Davor Blažević, Hrvoje Pauković, Marko Duvnjak, Josip Barišić, Zlatko Platužić, naš radijski kolega Mario Kladarić te Antonio Šutalo.

  „Nas desetak se uspjelo nekako organizirati i idemo na utrku zajedno, a ja sam, između ostaloga, imao priliku sudjelovati u utrci prošle godine i tamo sam vidio dosta Đakovčana. Nadam da ćemo kroz par godinu napuniti jedan mini autobus i da ćemo trčati za one koji ne mogu“ – rekao je Antonio Šutalo.

  Manifestacija Wings For Life World Run se održava i organizira s ciljem prikupljanja sredstava za austrijski institut u kojem se istražuje lijek koji će umanjiti teške posljedice ozljeda kralježnične moždine.

  Đakovčani na putu za Zadar (foto: Facebook)
  fitandstrong

  Wings for Life

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog