Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Ulaganja u bazen 1,3 mil kn

  “Na Gradskom bazenu intenzivno se priprema nova kupališna sezona. Na tribinama, koje su podvrgnute potpunoj rekonstrukciji, radnici postavljaju hidroizolaciju i obavljaju pripremu podloge za nanošenje završnog vodonepropusnog protukliznoga sloja, ujedno otpornog na UV zračenja”, navodi se u priopćenju.
  Zbog dugogodišnjih problema sa stalnim prodiranjem vode u prostorije ispod tribina bilo je nužno pronaći praktično rješenje koje će napokon zaustaviti daljnje vlaženje prostorija sportskih klubova, ističe predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo navodeći da će se tim radovima osigurati primjereni uvjeti za rad plivačima i vaterpolistima, a posjetitelji kupališta u isto vrijeme dobivaju novouređene tribine modernog izgleda, koje, kako ističe Soldo, mladi rado koristi kao sunčalište.
  “Da su dosadašnji higijenski uvjeti u unutrašnjosti tribina iz sezone u sezonu bivali sve lošiji, upravo zbog nakupljanja plijesni i gljivica, potvrđuju đakovački sportaši koji taj prostor u ljetnim mjesecima svakodnevno koriste., a ista je situacija sa strojarnicom, uredima, svlačionicama i sanitarnim čvorom”, navodi se u priopćenju u kojem se također tvrdi da će “postavljanjem hidroizolacije i pokrivanjem tribina posebnom masom, za koju će Univerzal kao upravitelj Gradskog bazena Đakovo dobiti garanciju izvođača radova na pet godina, problem prodiranja vode pod tribine napokon biti trajno riješen”.
  Univerzalovi radnici privode kraju i radove na zamjeni dotrajalih pločica u koritu olimpijskog bazena, a sve bi trebalo biti gotovo do 15. lipnja, najavljuje Soldo dodajući da je “Grad Đakovo lani u Gradski bazen investirao čak milijun kuna, a za ovu sezonu ulaganje će premašiti milijun i 300 tisuća kuna”.

  Foto:Univerzal

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog