Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Otkrivena spomen ploča generalu Imri Agotiću

  U Gorjanima je danas otkrivena spomen ploča na rodnoj kući generala zbora Imre Agotića, a tom događaju, uz članove obitelji i mještane, bili su nazočni brojni gosti i uzvanici, prijatelji i poštovatelji generala Agotića koje je pozdravio načelnik Ivan Lović istaknuvši da je general Agotić dao veliki doprinos u stvaranju hrvatske države. Posebno je naglasio da je general Agotić uvijek bio ponosan na Gorjane, Slavoniju i Đakovštinu.
  Prigodnim riječima generala Agotića prisjetio se general zbora Slavko Barić istaknuvši njegov veliki doprinos u stvaranju obrambenog sustava tek nastale države.
  Na svečanosti su govorili i pomoćnik ministra gospodarstva Boris Hajduković, dožupan Dragan Vulin, a biranim riječima o generalu je govorio i đakovački gradonačelnik Zoran Vinković.
  “Na lik i djelo Imre Agotića bude putokaz mladim generacijama kako se voli svoje selo, svoj grad i svoja Hrvatska”, kazao je Vinković.
  Otkrivanju spomen ploče na rodnoj kući generala Agotića bio je nazočan i njegov dugogodišnji prijatelj i suradnik general Anton Tus.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog