Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Čestitke i zahvale vatrogascima

  Iako su još u subotu različitim sadržajima obilježili dan svoga zaštitnika, u prostorijama đakovačkih vatrogasaca i danas, na sam blagdan svetog Florijana, bilo je vrlo živo.
  zupnik u DVD-u Vatrogasce su posjetili i s njihovim radom upoznali su se učenici Osnovne škole “Vladimir Nazor”, a župnik Tomislav Čorluka blagoslovio je vatrogasce i opremu.
  Prema riječima zapovjednika Ivana Klemena, đakovački vatrogasci spremni su u svakom trenutku intervenirati u zaštiti života i imovine.
  Čestitku povodom njihova dana, ali i zahvalu za njihov požrtvovni i timski rad na spašavaju života i imovine građana đakovačkim vatrogascima uputio je gradonačelnik Zoran Vinković.
  “Sa postrojbama koje čine Vatrogasnu zajednicu Grada Đakova vatrogastvo kao djelatnost zauzima najznačajnije mjesto u cjelokupnom sustavu zaštite i spašavanja u našem gradu i prigradskim naseljima. Ne treba zaboraviti da su đakovački vatrogasci kroz povijest bili okosnica razvoja kulturne i gospodarske djelatnosti u našem gradu, te sportskih i drugih aktivnosti, a i danas dobrovoljna vatrogasna društva imaju veliku ulogu u stvaranju identiteta društva i zajednice”, ističe se u čestitki gradonačelnika Vinkovića.
  Osim gašenja požara, vatrogasci djeluju i u slučaju poplava, potresa i kemijskih akcidenta, a kako bi zaštita ljudi, imovine i okoliša bila što djelotvornija ulažu se dodatni napori za osposobljavanje i koordinaciju niza specijalnih jedinica za djelovanje u slučajevima katastrofalnih nesreća velikih razmjera, koji bi bili spremni djelovati i u slučajevima najcrnjeg scenarija.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog