Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Zajedničkim djelovanjem poticati poduzetništvo i gospodarski razvoj

  U Maloj gradskoj vijećnici potpisan je Ugovor o suradnji između Grada Đakova, Poduzetničkog centra Cito, Centra za razvoj i prosperitet, tvrtke Recupero i Hardi Consultinga s ciljem poticanja i razvoja poduzetništva.
  “Namjera je, prije svega, mimo bilo koje vrste politike okupiti znanje, hrvatsko i đakovačko znanje kako bi zajedno došli do određenih projekata koji mogu poboljšati i standard života u gradu Đakovu, a isto tako i razvoj infrastrukture na području grada, a time dobivamo i mogućnost novog zapošljavanje”, pojasnio je gradonačelnik Zoran Vinković istaknuvši da je Grad osigurao zajednički prostor za rad u Gradskoj nastavno sportskoj dvorani.
  Emerik Pišl, vršitelj dužnosti direktora Poduzetničkog centra Cito, istaknuo je da smisao potpisivanja ugovora poticanje poduzetništva kroz povezivanje civilnog sektora, poduzetnika i ruralnog razvoja.
  “Svi koji budu željeli biti dio te priče mogu dobiti punu informaciju, potporu i sve ono što jednom poduzetniku, poljoprivredniku, gospodarstveniku danas treba, a svi potpisnici ugovora imat će zajednički prostor i moći će zajednički djelovati na realizaciji projekata”, izjavio je Pišl.
  U ime Centra za razvoj i prosperitet, koji je inicijator suradnje, ugovor je potpisao Mladen Šalinović kazavši da će se ta udruga bazirati na pripremi, prijavi i provedbi projekata civilnog sektora, odnosno udruga.
  Tvrtka Recupero, kako je kazao Marko Knezović, specijalizirala se za savjetodavnu ulogu malim i srednjim poduzetnicima za povlačenje sredstava kako iz nacionalnih, tako i iz EU fondova, a isto tako, kako je rečeno, nudi se suradnja gradu i okolnim općinama po pitanju osiguranja sredstava za poduzetničku infrastrukturu.
  Tvrtka Hardi Consulting bavi se projektima ruralnog razvoja i nudi mogućnost poljoprivrednicima da dođu do sredstava fondova EU, osobito iz mjere 4 i mjere 6, a za općine iz mjere 7, naglasio je Tihomir Hardi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog