Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Predstavljena Balenova knjiga o povijesti Hrvata

  Svečanim programom u Hrvatskom domu sinoć je obilježena 70. obljetnica osnutka poljoprivredne škole u Đakovu koja danas djeluje u sastavu Srednje strukovne škole Antuna Horvata. Tijekom programa, svoju najnoviju knjigu “Od stoljeća sedmog – Križnim putem do slobode snagom vjere, istine i ljubavi”, predstavio je nekadašnji dugogodišnji profesor te škole Ivan Balen.
  Puhacki orkestar DVD-a Knjiga je to koja govori o povijesti hrvatskog naroda od dolaska na ovaj teritorij pa sve do završetka Domovinskog rata. Prikazuje povijest na leksikološki način sa tumačenjem svih pojmova bilo političkih ili znanstvenih. Knjiga je objavljena u izdanju Matice hrvatske u Đakovu, a o njoj je govorio predsjednik Ogranka Vlado Filić, monsinjjor Luka Marijanović, Mirko Ćurić, te sam autor.
  U programu je nastupio Puhački orkestar DVD-a Đakovo, Dora Filipović na oboi, pijanistica Petra Hrženjak, Zvonimir Zrnić na gitari, a zapjevale su i članice Ženske pjevačke skupine Druge i Muška pjevačka skupina “Strossmayer ” iz Strizivojne.

  Foto: M.M.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog