Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Izgradnja hidrantske mreže na odlagalištu u Koritni

  Općina Semeljci potpisala je ugovor s Vodovodom Osijek o izgradnji hidrantske mreže na odlagalištu komunlanog otpada Ada u Koritni, doznajemo od načelnika Grge Lončarevića.
  “To odlagalište je sanirano prošle godine sredstvima Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, svi građevinski radovi su odrađeni, stavljeno je u funkciju reciklažno dvorište samo nije bila izgrađena hidrantska mreža koja je uvjet za dobivanja uporabne dozvole. Nakon natječaja i provedbe javne nabave radovi bi trebali biti gotovi za 90 dana i odlagalište bi u potpunosti bilo završeno”, pojašnjava načelnik Lončarević. Vrijesdnost investicije je 479 tisuća kuna plus PDV.
  Osim toga, na području Općine Semeljci, kako ističe načelnik Lončarević, u tijeku je i nekoliko manjih investicija. Osječka Gradnja započela je radove na izgradnji nekoliko parkirališta, prilaznih cesta; u Mrzoviću prilaz nogometnom igralištu, dvorište DVD-a, u Kešincima parkiralište nasuprot groblja, odnosno nogometnog igrališta i u Koritni parkiralište preko puta crkve i ulaz do DVD-a. Vrijednost tih radova je 220 tisuća kuna, a riječ je o vlastitim sredstvima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog