Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vojvotkinja Camilla oduševila domaćine

  Camilla dolazak Jučerašnji posjet vojvotkinje Camille Državnoj ergeli lipicanaca oduševio je njezine domaćine. Ne krije to ravnatelj Ergele Nidal Korabi koji je, kao domaćin, imao prigodu cijelo vrijeme biti uz vojvotkinju.
  “Vojvotkinja je bila oduševljena, a i mi smo oduševljeni jer je vojvotkinja jako zainteresirana za konje, kao i ja osobno pa nije nedostajalo tema za razgovor. Bilo je stvarno prekrasno, ona je oduševljena, pokazali smo joj ljepotu Ergele Đakovo, pokazali smo joj ljepotu tradicije u Slavoniji, pokazali smo joj stvarno ono nešto najbolje od Hrvatske. Razgovarali smo o treningu konja, o jahačima, kakve imamo jahače, što radimo s konjima… stvarno puno tema smo prošli….”, izjavio je nakon susreta ravnatelj Ergele Nidal Korabi.
  Za ministra poljoprivrede Davora Romića ovaj posjet vojvotkinje od Cornwalla istoku Hrvatske trebao bi biti vjetar u leđa razvoju kontinentalnog turizma.
  “Ovdje se na neki način promovira i Hrvatska, ovdje se promovira Slavonija i Đakovo kao grad i i to je automatski potpora Hrvatskoj… Impresije su velike jer imate priliku da tako visoki gost dođe u našu ergelu i to je svakako zadovoljstvo i ja to podržavam”, rekao je ministar Romić.
  Posjet vojvotkinje Camille puno znači Đakovu, izjavio je i gradonačelnik Zoran Vinković podsjetivši na posjet kraljice Elizabete II. Prije 44 godine.
  odusevljeni domacini “Taj posjet, kao i ovaj Đakovu puno znači i očigledno da kraljevska obitelj voli Đakovo i normalno da ovaj posjet znači puno i za Hrvatsku i za Đakovo i za Slavoniju, a posebno ovaj posjet znači za razvoj turizma ovdje na kontinentu i rekao bih da daje jedan poticaj čitavoj Hrvatskoj”, ocijenio je gradonačelnik Vinković.
  U pratnji vojvotkinje Camille jučer je bio i zamjenik ministra turizma Robert Pauletić.
  “Velika je to stvar za Slavoniju, za Đakovo, slavonski turistički biser, da je u posjet došla druga najmoćnija žena Velike Britanije, odmah nakon kraljice, i vjerujem da je ovo čin dobre volje Velike Britanije i želja da pokaže koliko cijene Hrvatsku, Slavoniju i Đakovo”, zaključio je zamjenik ministra turizma Pauletić.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog