Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Vojvotkinja Camilla danas u Đakovu

    Drugog dana boravka u Hrvatskoj britanski kraljevski par, princ Charles i njegova supruga vojvotkinja Camilla danas su u Slavoniji. Nakon zajedničkog dijela programa u Osijeku, vojvotkinja od Cornwalla od 14,40 do 15,50 posjetit će Državnu ergelu lipicanskih konja, a posjet će započeti na Ivandvoru gdje joj je domaćin ministar poljoprivrede Davor Romić.
    Nakon razgledavanja Ivandvora, Njezina kraljevska visost stiže u pastuharnu gdje će ju ispred jahaonice dočekati pravi slavonski ugođaj, ljelje, KUD Tena, odnosno sve ono što Đakovo ima i što je tradicija u Slavoniji, kaže ravnatelj ergele Nidal Korabi.
    Za vojvotkinju Camillu priprema se i poseban program u jahaonici, a na kraju posjeta bit će joj uručeni i prigodni darovi. Grad joj daruje sablju i kapu gorjanskih ljelja, a Državna ergela skulpturu bijelog konja.
    Današnji posjet vojvotkinje Camille Državnoj ergeli prigoda je i za prisjećanje na povijesni posjet kraljice Elizabete II. toj ustanovi davne 1972. godine. Kao i tada, očekuje se da će i snimke današnjeg posjeta obići svijet s obzirom da britanski kraljevski par prati veliki broj stranih medija.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog