Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • Proteklog vikenda 41 alkoholizirani vozač

    Proteklog vikenda na području u Policijske uprave osječko-baranjske i susjednih policijskih uprava provedena je preventivno-represivna akcija suzbijanja prekršaja vožnje pod utjecajem alkohola i droga, kojom prilikom je izvršen nadzor nad 418 vozača osobnih vozila, 23 vozača teretnih automobila, jednog vozača mopeda i 30 vozača bicikala.
    Ukupno je utvrđeno 88 prekršaja od čega čak 41 prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola, odnosno kod 40 vozača je utvrđena prisutnost alkohola u krvi, jedan je vozač odbio testiranje, dok nije utvrđen niti jedan prekršaj upravljanja vozilom pod utjecajem droga.
    U počinjenju prekršaja upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola zatečeno je 36 vozača osobnih automobila, tri vozača bicikla i jedan vozač teretnog automobila.
    Za vrijeme akcije zatečena su i dva vozača koji su upravljali vozilima prije stjecanja prava na upravljanje, te jedan vozač koji je upravljao za vrijeme izrečene zabrane upravljanja, a tri vozača su evidentirani kao recidivisti.
    Tri vozača su zbog opasnosti od nastavljanja činjenja prekršaja smješteni u posebne prostorije do prestanka djelovanja opojnog sredstva-alkohola, nakon čega su pušteni na slobodu.
    Osim upravljanja vozilom pod utjecajem alkohola, utvrđeno je još dvanaest prekršaja tehničke neispravnosti vozila, pet prekršaja nekorištenja sigurnosnog pojasa, četiri prekršaja korištenja mobitela za vrijeme upravljanja vozilom, te 26 ostalih prekršaja.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog