Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Gimnazijalci na državnom Lidranu

  Na  Županijskoj smotri LiDraNa u Našicama sudjelovali su učenici i mentori Gimnazije Antuna Gustava Matoša.
  U kategoriji  pojedinačnog dramsko – scenskog izraza učenica Elena Penava kazivala je poeziju Vesne Parun: Otvorena vrata i upućena je na državnu smotru LiDraNa. Elenina mentorica je profesorica Vesna Vuksanović.
  Učenica Ivona Lazarević  sa svojom mentoricom Nikolinom Mandić Matijević sudjelovala je u kategoriji literarnih izraza i predložena je na državnu smotru, doznajemo od ravnatelja Zlatka Mrkića.
  Na održanom natjecanju iz njemačkog jezika u kategoriji 2. razreda Laura Labak osvojila je 1. mjesto, dok je Antonio Janjić u istoj kategoriji osvoji 2. mjesto. Laurina mentorica je profesorica Viktorija Krbavac, dok je Antoniu mentorica profesorica Silvija Profusek.
  Također je održano natjecanje  iz hrvatskog jezika na kojem je učenica 3. razreda Marija Andrišek osvojila  1. mjesto u pratnji mentorice profesorice Vesne Vuksanović.
  U 4. razredima učenica Ana Andrić  osvojila je 2. mjesto, dok je Anđela Begonja osvojila 3. mjesto. Anina mentorica je profesorica Nikolina Mandić Matijević, a Anđelina profesor MIro Šola.
  Dominik Perko  u pratnji mentora Zvonimira Bušića sudjelovao je na Županijskom natjecanju iz geografije na kojem je osvoji izvrsno 3. mjesto.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog