Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Detour ima novu pjevačicu

  Priznata electro akustik pop grupa Detour ima novi singl i novu pjevačicu. S pjesmom “Zaljubila sam se”, koja kreće prema radijskom eteru, Detour su predstavili mladu glazbenicu Ginu Victoriju koja je došla na mjesto Maje Posavec.
  Nakon deset godina suradnje s povremenim odlascima i dolascima Maja je odlučila izaći iz grupe te se više posvetiti kazalištu i ostvarenju svoje glazbene solističke karijere.
  “Ponosna sam na Detour i način na koji smo ustrajnošću i kvalitetom polako dolazili do publike. Zahvalna sam na prilici da sudjelujem u takvom bendu. A posebno sam zahvalna Nenadu koji je svojom darovitošću prenio najdublje emocije u prekrasne pjesme koje sam imala prilike otpjevati. Zaokružili smo našu suradnju zadnjim albumom i desetom godinom postojanja benda te od sada nadalje plešem sama. Želim od srca zahvaliti svim fanovima na prekrasnim trenucima na koncertima, komentarima i lajkovima. Hvala što me uvijek posjetite zašto ima smisla baviti se glazbom”, izjavila je Maja povodom svog odlaska.
  Maja će se krajem godine, kao gošća, pridružiti Detouru na njihovom velikom slavljeničkom koncertu u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice gdje će uz nju na pozornici biti svi oni koji su na bilo koji način svojim angažmanom pridonijeli da ovaj zagrebački bend toliko dugo traje i niže uspjehe iz albuma u album.
  Novi singl “Zaljubila sam se”, kako i sam njezin autor Nenad Borgudan ističe, predstavlja kraj jednog ciklusa i početak nove faze Detour putovanja. “Najbolji način da publici približimo svoj novi singl koji ilustrira smjer nadolazećeg akustičnog album, te ujedno predstavimo našu novu vokalisticu Ginu je koncert. Tako smo odlučili 07.04. u Vintage Industrial Baru u nešto intimnijoj atmosferi službeno otvoriti našu slavljeničku godinu. Također, našu novu pjesmu poklonit ćemo vjernoj publici od idućeg ponedjeljka na free download. Jako smo uzbuđeni i veseli nas što je u naše redove došla talentirana glazbenica koja nastavlja tamo gdje je stala naša Maja kojoj ovom prilikom zahvaljujemo na predivnom zajedničkom putovanju, na kojem smo zajedno odrastali i sazreli stvarajući glazbeni svijet u koji vjerujemo. Prepustit ćemo publici da na nadolazećim koncertima prepozna ono što smo mi vidjeli u talentiranoj Gini. Za ovu priliku jednostavno ću ispred benda zaključiti ‘Sretno Maja, dobro nam došla Gina!'”.
  Pjesma “Zaljubila sam se” koja kroz prizmu prekida ljubavi govori o sazrijevanju i spoznaji da sam raspolažeš životom, stilski ne odstupa od dosadašnjeg prepoznatljivog Detourovog rukopisa, poletnog je i plesnog ritma, odsvirana u akustičnoj maniri. Vjerujemo kako smo dobili novi radijsko-koncertni adut koji će se ravnopravno nasloniti na Detourove dosadašnje hit naslove poput ‘Plešem sama’, ‘Srce veliko’, ‘Daleko’ i ‘Snijeg’. Ovih dana snima se i video broj u režiji Luke Nižetića koji je imao prilike surađivati s Detourom na njihovoj pjesmi ‘Ujutro’.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog