Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Kakvi san ja kralj” pjeva Tonči Huljić

  “Kakvi san ja kralj”, novi je singl i spot neumornog skladatelja i pjevača Tončija Huljića. Ljubavna pjesma opjevana u stilu kojeg već pet godina njeguje sa svojim Madre Badessa bandom, novi je hit koji potpisuje sam Huljić, dok je tekst pisala Vjekoslava Huljić. Iako kroz svoje pjesme često provlači duhovitu notu muško-ženskih odnosa, kao na primjer u posljednjem singlu “Čemu nervoza”, novom je pjesmom na tragu hitova “Ja sam rojen da mi bude lipo” i “Guštan”. O pjesmi koja će zasigurno postati himna mnogih muškaraca Tonči Huljić kaže:

  “Ovo je priča o tipičnom Dalmatincu koji u klasičnom alfa-mužjačkom stilu ne želi pokazati koliko pati što je ostavljen i pred društvom se ponaša kao da je sve u najboljem redu, da ga ništa ne dotiče, no samom sebi ipak priznaje da unutra proživljava dramu ostavljenog lika, i da je ‘puka ‘ka cvrčak”.

  Stihove u kojima pati za voljenom ženom, slikom je u još jednom duhovitom spotu dočarao Tončijev stalni suradnik, redatelj Marijo Grabovac: “Dok Tonči stvara ozbiljne hitove ja sam zadužen za duhovite spotove. Takav je slučaj i s novim “ Kakvi san ja kralj“. Na snimanju smo imali odličnu atmosferu, ali nije bilo sve lako jer su se glumci u spotu trebali rasplakati, a jedva su se suzdržavali od smijeha”, rekao je Mario.

  [embedyt]https://youtu.be/UMWGSR-edec[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog