Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Zašto je otišla direktorica Cita?”

  “Zašto je direktorica Poduzetničkog centra napustila tvrtku nakon manje od godine mandata?”, u priopćenju pita Gradska organizacija SDP-a ističući da su još početkom siječnja zatražili da se građanima predstave rezultati rada direktorice Poduzetničkog centra Cito, ali da odgovor nije stigao.
  “Njezini mentori najavljivali su velike promjene, a sve ukazuje na to da se nikakve promjene neće dogoditi”, tvrdi se u SDP-ovu priopćenju u kojem se također ističe da “Josipa Brdar više nije direktorica Cita i da je tvrtku napustila s 1. siječnja 2016. godine”.
  “Je li odlazak bio očekivan ili je na direktoricu bilo pritisaka od strane vlasti”, pitaju u SDP-u pozivajući gradonačelnika da se očituje o odlasku direktorice, odnosno, prije svega o razlozima, ali i planovima i novim zapošljavanjima te da predstavi sve što je bivša direktorica u svom kratkom mandatu napravila”

  vinkovic zustro tomicu Na SDP-ove prozivke reagirao je gradonačelnik Zoran Vinković najavljujući da će “SDP, ali i ne samo SDP, već na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća dobiti izvještaj o radu Poduzetničkog centra”.
  “Dosadašnja direktorica nije otišla radi nikakvih pritisaka, posebno ne radi SDP-ovih pritisaka. Oni, inače, imaju sami među sobom dovoljno pritisaka i problema, pa bolje da se bave tim svojim problemima. S druge strane, otišla je na bolje plaćeni posao, ja protiv toga nemam ništa, a ovih dana imenovan je vršitelj dužnosti koji će tu dužnost obnašati do raspisivanja novog natječaja, odnosno do imenovanja novog direktora ili direktorice”, pojasnio je gradonačelnik ističući da je to Emerik Pišl koji je, kako je kazao, već bio direktor Cita. Dodao je da će on tu dužnost obnašati bez naknade.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog