Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vojvotkinja od Cornwalla 15. ožujka u Đakovu

  Danas je i formalno potvrđeno, vojvotkinja od Cornwalla Camilla Parker posjetit će Đakovo u utorak, 15. ožujka, a u Državnoj ergeli zadržat će se od 14,40 do 15,55.
  O pojedinostima tog posjeta izvijestili su gradonačelnik Zoran Vinković i ravnatelj Ergele Nidal Korabi.
  “Ono što će Ergela pokazati to su obadvije lokacije, a posjet će početi na Ivandvoru, a nakon toga se kreće prema pastuharni gdje ćemo upoznati vojvotkinju s radom Ergele, poviješću, infrastrukturom, a nakon toga ćemo u jahaonici prirediti predstavu, ali svečaniju od uoobičajenih”, pojasnio je ravnatelj uz napomenu da vojvotkinja neće ostati na cijeloj predstavi.
  Grad Đakovo i Državna ergela potrudit će se da se predstave u najboljem svjetlu, rekao je gradonačelnik Vinković podsjetivši i na posjet kraljice Elizabete Đakovu 1972.
  “Želja nam je promovirati Grad Đakovi i Državnu ergelu lipicanaca jer smatramo da ovaj posjet može doprinijeti i medijskoj promociji, ali i razvoju kontinentalnog turizma ovog dijela Hrvatske”, kazao je gradonačelnik Vinković.
  Predstava koja se priprema za vojvotkinju bit će otvorena za javnost, a ulaz će biti besplatan, najavljuje ravnatelj Korabi ističući da će pojedinosti tog posjeta s uputama za posjetitelje biti objavljene naknadno.
  “Uopće ne sumnjam da će posjet ostati svima, i članovima kraljevske obitelji, ali i posjetiteljima, u najljepšem svjetlu”, napominje ravnatelj Državne ergele lipicanaca Nidal Korabi.
  Za vojvotkinju od Cornwalla priprema se i iznenađenje, najavljuje gradonaečlnik Vinković.
  “Nećemo otkrivati sve detalje posjeta, ali ono što mogu reći je da vojvotkinju očekuje jedan respektabilan poklon i Grada i Državne ergele lipicanaca koji je vezan za
  đakovačku, slavonsku i hrvatsku tradiciju”, zaključio je gradonačelnik.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog