Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Udruga “Svjetlost” pomaže socijalno ugroženima

  Socijalno humanitarna udruga Svjetlost ovoga je vikenda održala treću godišnju skupštinu na kojoj je analiziran rad u protekloj godini. Udruga svojim djelovanjem materijalno i novčano pomaže socijalno ugroženim obiteljima i osobama treće životne dobi, usamljenima i bolesnima.
  U svrhu prikupljanja sredstava, članice udruge, osim što ulažu svoj rad i vrijeme, organizirale su humanitarni koncert Djeca pjesmom pomažu za obnovu kuće obitelji Kozjak u Satnici Đakovačkoj, sudjelovale su u akciji Dobro je činiti dobro, te drugim aktivnostima. Na taj način prikupile su novac od građana i drugih donatora, a njihov rad prepoznao je i Grad koji ih također prati donacijama.
  Prošle godine Udruga Svjetlost ostvarila je sudjelovanje i u projektu sufinanciranja zapošljavanja dviju osoba na šest mjeseci putem HZZ-a ” Pomozimo trećoj životnoj dobi”, što je također, uz dobrovoljni rad i volontiranje njezinih članova, putokaz da je djelovanje  te udruge prepoznato i od strane nadležnih institucija. U ovoj godini, kako je naglasila predsjednica Ivka Piplica, plan je još ambiciozniji u nadi da će kroz projekt Pomozimo trećoj životnoj dobi, ostvariti privremeno zapošljavanje za još više osoba,  te na taj način širiti svoje djelovanje prema sve većem broju korisnika tih usluga. (V.K.)

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog