Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Tamburaši za dušu ispleli “Topli šal”

  Ugledni tamburaški sastav iz Zagreba, Tamburaši za dušu, predstavljaju spot za pjesmu ‘Topli šal’ koju su izveli na nedavno održanom 11. Glazbenom festivalu ‘Šokačke pisme’ u Županji.

  Ovo je prva pjesma izvan njihovog posljednjeg studijskog albuma ‘Neka priča ‘ko šta hoće’ koji je u nakladi Croatia Recordsa objavljen u studenom 2014. godine, a njihov posljednji singl bio je odličan duet ‘Berdaševa priča’ s legendarnim Stankom Šarićem iz Najboljih hrvatskih tamburaša.

  Autori pjesme ‘Topli šal’ su Ivan Šarić i Josip Plivelić, dok aranžman potpisuju Ivan Šarić i Ivica Plivelić Iva. Plivelić je i producent pjesme te idejni začetnik spota, za kameru i montažu zaslužni su Goran Prša i Tihomir Perković, dok je prekrasna djevojka u spotu Valentina Perić.

  Tamburaši za dušu su osnovani 2000. godine u vinkovačkom kraju. Od 2007. djeluju u Zagrebu, a po dolasku vokala Ivana Šarića, Tamburaši za dušu aktivnije se bave studijskim radom i snimanjem novih pjesama. Sviraju po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu, surađuju s mnogim imenima hrvatske glazbene scene, česti su gosti poznatog serijala ‘Lijepom našom’, a 2015. godine njihov voditelj, producent i basprimaš Ivica Plivelić Iva objavljuje solistički album ’20 godina s pjesmom i tamburom’. Uz njega, članovi sastava su i Ivan Šarić (čelo i glavni vokal), Dražen Grgljanić (basprim), Marijan Bagarić (kontra), Franjo Žganec (bas) i Ante Prskalo (harmonika).

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=_lzj0TLn3io[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog