Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Bosutski bećari spremni za Valentinovo

  Još kad su objavili posljednji singl – “Dobro će nam skupa biti” članovi popularne vinkovačke multi-instrumentalne atrakcije Bosutskih bećara prepustili su se stvaranju novih pjesama. Kroz sve pjesme Bosutskih bećara tematski je prožeta ljubav, a dva tjedna prije “Dana zaljubljenih” idealni je trenutak za objavu pjesme i spota kojom ponovno vlada tematika ljubavi. “Ovo mora da je ljubav” naziv je novog singla za kojeg su zaduženi najmlađi članovi ovog vinkovačkog sastava, koji je kroz godine iz potpuno tradicijskog sastava prešao u vrlo modernu priču koja kroz sviranje raznih instrumenata više naginje modernim glazbenim žanrovima.

  Tekst za pjesmu napisao je Ivan Šebalj, kojemu se u pisanju glazbe za pjesmu pridružio kolega Marin Bando. Aranžman je djelo Marina i Branimira Mihaljevića u čijem zagrebačkom studiju je pjesma i snimljena. Marin je izjavio da je pjesma vrlo zarazna i da je rijetko kada imao pozitivan osjećaj sličan ovome, ususret objavljivanju ove pjesme. Kao autor jedino mu se to dogodilo kod velikog hita “Želim te noćas”.

  “Uvijek bih htio nešto promjeniti na pjesmi, nikad nisam zadovoljan. Sad sam prvi puta nakon pjesme “Želim te noćas” u potpunosti zadovoljan i ne bih htio promjeniti baš ništa. Mislim da je pjesma jako zarazna. Čuo sam ju već tisuću puta, i nije mi postala dosadna. Nadam se da će isti efekt pobuditi i kod publike”, rekao je Bando.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=LI6vGSrGDUE[/embedyt]

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog