Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Počinje uređenje groblja i u Kuševcu

  Predstavnici Grada i Univerzala; gradonačelnik Zoran Vinković, predsjednik Gradskoga vijeća Goran Soldo i Univerzalov direktor Mile Kaselj s predstavnicima Vijeća Mjesnog odbora Kuševac razgovarali su o aktualnim problemima groblja te dogovorili radove i preinake koje će žiteljima, kako se navodi u priopćenju, donijeti uređenija posljednja počivališta njihovih najmilijih.
  kusevac5 Na groblju u Kuševcu poploči će se glavne aleje, postavit će se ograda od žičanih panela uz parkiralište, a postojeću staru žičanu ogradu zamijeni će nova, ističe se u priopćenju u kojem se najavljuje i preslagivanje kocki ispred kuće oproštaja radi saniranja ulegnuća, a bit će osvježeno i pročelje. Groblje u Kuševcu dobit će i nova rasvjetna tijela, klupe, zelenilo i koševe za otpad.
  Osim za kuševačko, Univerzal je, kako se navodi u priopćenju, pripremio projekte uređenja groblja u Širokom Polju, Đurđancima i Đakovačkim Selcima, dok će se u Budrovcima i Novim Perkovcima u potpunosti dovršiti kuće oproštaja i pripadajuća parkirališta te urediti okolni prostor.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog