Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mandić: “Most je na primitivan način iskoristio svoju poziciju”

  Tijekom prošlogodišnjih Dana otvorenih vrata đakovačkoj podružnici Hrvatske narodne stranke obratilo se oko 850 građana koji su zatražili pomoć u popunjavanju poreznih prijava i drugih obrazaca, a tu tradiciju đakovački narodnjaci nastavit će i ove godine tijekom veljače.
  Svakog utorka od 18 do 21 sati u sjedištu podružnice HNS-a, kako najavljuje predsjednik Ivica Mandić, stručne osobe pružat će savjete, odnosno pomoć građanima u vezi poreznih prijava, ali i svih drugih obrazaca.
  Komentirajući aktualnu političku situaciju Mandić je istaknuo da “građani nakon provedenih parlamentarnih izbora nisu zaslužili da se u ovoj državi tri mjeseca ne događa ništa”.
  “Mislim da je bila previše velika uloga na Mostu i te uloge Most nije bio svjestan i na jedan primitivan i dosta loš način je to iskoristio. Sve priče o reformama svele su se na broj ministarskih pozicija i mjesta u Saboru, a tako će biti i sve ostalo. Iako mi kao stranka želim uspjeh vladi premijera Oreškovića, mislim da ovo sve što je dosad pokazano ne daje prave rezultate”, kazao je Mandić.
  O licemjernom odnosu vladajućih koji već najavljuju nova zapošljavanja svojih kadrova po ministarstvima govore i prve afere, kazao je Mandić.
  “Afere su bile i ako se budu tako donosile odluke koje su ključne za državu, a koje će biti puno teže, onda mislim da nema napretka i nema reformi”, zaključio je predsjednik đakovačke podružnice HNS-a.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog