Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Srednja strukovna škola u projektu “e-škola”

  Srednja strukovna škola Antuna Horvata danas slavi 129. obljetnicu djelovanja i 25 godina od izdvajanja iz Centra usmjerenog obrazovanja braća Ribar.
  CAM00644 Program je počeo otvorenjem izložbe učeničkih radova i prezentacijom školskih projekata, odnosno projekta “Voltolinijevim stopama” i projekta “e-škola” za koji se prijavilo 750 škola, a Srednja strukovna škola je, kako ističe ravnatelj Mirko Ćurić, izabrana među 150 na što su, kako kaže ravnatelj, ponosni. “To znači jedan novi iskorak u radu škole, uvođenje “e-Dnevnika”, računalnih učionica, odnosno jedan novi tip nastave koji će se ponuditi učenicima prvenstveno u četiri prirodoslovna premdeta, matematika, fizika, kemija i biologija, koji su označeni kao prosvjetni prioritet RH, ali i još deset posto nastavnika će korisiti te suvremeno opremljene učionice. Nastava se neće odvijati više uz pomoć udžbenika, nego uz pomoć tableta, pametnih ploča, sveće biti digitalizirano….”, pojašnjava Ćurić. Očekuje se da će regionalni centar za zaprovedbu projekta e-škola biti u Đakovu.
  Program obilježavanja Dana Srednje strukovne škole nastavljen je posjetom Muzeju Đakovštine, a završava svečanom akademijom u 12,30 u Hrvatskom domu.
  Uz predstavnike Grada i županije, nazočni su i predstavnici Udruženja obrtnika, te gosti iz Mađarske, odnosno partnerske škole iz Pečuha, Crvenke i Subotice iz Srbije i Kiseljaka iz Bosne i Hercegovine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog