Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Rezultati akcije “Mir i dobro”

  Na području Policijske uprave osječko – baranjske tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana provedena je akcija „Mir i dobro“ kojoj je osnovni cilj smanjiti neželjene posljedice, prvenstveno ozljeđivanje djece i mladih te nastanak materijalne štete.
  Tijekom trajanja akcije jedna je osoba na đakovačkom području, a riječ je o djetetu, lakše ozlijeđena uslijed rukovanja pirotehničkim sredstvom, objavila je policija.
  U navedenom periodu na području PU osječko – baranjske nismo evidentirali propucavanja stambenih i ugostiteljskih objekata, osobnih automobila i sličnog. Policijski su službenici u vrijeme akcije ukupno oduzeli četiri komada raznog oružja i pet komada raznih streljiva te su evidentirali jedno kazneno djelo vezano uz nezakonito posjedovanje oružja i streljiva, koje je počinila jedna punoljetna osoba i jedan prekršaj vezan uz nezakonito posjedovanje oružja i streljiva koji je počinila, također, jedna punoljetna osoba.
  Prilikom trajanja akcije evidentirana su i dva prekršaja vezana uz nezakonitu uporabu pirotehničkih sredstava za koja su prijavljene tri punoljetne osobe.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog