Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nadbiskup Hranić o novoj Vladi: “Ne treba unaprijed govoriti kako to ne može i neće uspjeti”

  Formiranje nove vlade i atmosferu u kojoj preuzima vlast, na upit novinara u Trnavi, prokomentirao je đakovačko-osječki nadbiskup Đuro Hranić.
  “Ja vjerujem da će se te političke tenzije opet smiriti… Do izbora i prije izbora možemo govoriti što hoćemo, ali jednom kad se formira Sabor, kada se formira vlada, onda mislim da trebamo biti iskreni domoljubi i da trebamo svi, svatko na svoj način, pridonositi dobrobiti, a ne jedni drugima zabijati klin, nego jedni drugima dodavati loptu, na dobrobit našega naroda i naše zemlje”, kazao je nadbiskup Hranić posebno istaknuvši položaj Slavonije sa svom problematikom s kojom se, kako je rekao, susrećemo.
  “Drago mi je da je u ovom programu koji se spominjao bilo određene osjetljivosti za Slavoniju i vjerujem da će to biti prepoznatljivo u radu, nadamo se barem, i želio bih i koristim prigodu da poželim blagoslov i uspjeh toj novoj vladi, za dobrobit našega naroda. Mislim da ne treba unaprijed biti toliko difidentan, unaprijed govoriti kako to ne može i neće uspjeti, nego da trebamo sada svi zajedno podržati i s određenom otvorenošću gledati novu vladu i svatko na svoj način pružati podršku”, zaključio je nadbiskup Hranić.

  Foto: Jozo Adrić

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog