Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Vinković: “Svjedoci smo ogoljele političke trgovine i podjele plijena”

  “Političkim cirkusom i postizbornim skidanjem gaća” nazvao je đakovački gradonačelnik Zoran Vinković zbivanja oko formiranja nove vlade.
  “Cjelokupna hrvatska politika valja se u blatu, dubokom glibu”, konstatirao je Vinković zapitavši se zbog čega su građani išli na izbore ako ovaj cirkus oko imena mandatara traje još od izborne noći.
  “Hoćemo li imati vladu koja će biti sastavljena od ljudi koji nisu nikad izišli na izbore i koji nemaju nikakvu odgovornost prema građanima koji su izišli na izbore. U ovome trenutku svjedoci smo ogoljele političke trgovine i ogoljele podjele plijena”, kazao je Vinković, dodavši da je na djelu je otvorena pljačka fotelja i pitanje je koliko će ta trgovina trajati. Pozvao je nadležne institucije da ispitaju što se događa u vezi pritisaka i trgovine zastupničkim mjestima, a u tom je kontekstu spomenuo i izglasavanje zagrebačkog proračuna, odnosno prikupljanje potpisa zastupnika i jednoj i drugoj koaliciji.
  Jedino rješenje ove situacije su novi izbori, kazao je Vinković koji je pozvao predsjednicu da još danas sastavi tehničku vladu i raspiše nove izbore i time zaustavi ovaj cirkus i, kako je zaključio, “ovu okrutnu podjelu političkog plijena”.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog