Friend Links

  • Cheap NFL Jerseys
  • China Wholesale Jerseys Online
  • “Trebam te” – poručuju iz Arteškog bunara

    Tamburaški sastav Arteški bunar objavio je novi singl “Trebam te”. Upravo se s novim singlom, nakon dulje medijske pauze, ovi popularni đakovački tamburaši vraćaju na scenu i napokon najavljuju i album prvijenac koji će biti objavljen pod etiketom diskografske kuće Croatia Records.

    ‘Pjesma “Trebam te” prava je srčana tamburaška skladba, za koju je glazbu i tekst napisao Igor Gavran, a aranžman potpisuje Tomislav Radičević. Uz upečatljiv vokal Marka Funarića, očekujemo da će vrlo brzo osvojiti srca publike širom Slavonije ali i cijele zemlje’, otkriva Tihomir Ivanetić, u čijem je studiju snimljen novi singl.

    Talentirani đakovački tamburaški sastav Arteški bunar u sadašnjoj postavi djeluje od 2007. godine kada su se uspješno predstavili na brojnim poznatim tamburaškim festivalima, poput onih u Požegi, Kutjevu, Županji, Kaptolu te Slavonskom Brodu. Popularnost su stekli i učestalim pojavljivanjem u glazbenom serijalu Lijepom našom, a posebno je zapažena njihova pjesma “Ljubav dajem ništa drugo nemam” s kojom su prije tri godine oduševili publiku.

    Komentirajte

    Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

    Blog