Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Džentlmeni u Roku predstavili tamburaški album godine

  Osječki tamburaški sastav Džentlmeni u srijedu navečer je u zagrebačkom Clubu Roko predstavio odlični novi studijski album “Za tebe anđele”. Izvrsno raspoloženi tamburaši su pred kolegama i prijateljima odvsirali nekoliko pjesama s novog albuma te su se svima zahvalili na podršsci.

  Producent albuma, Željko Nikolin, istaknuo je kako mu je bilo zadovoljstvo raditi s tamburašima koji su dokazali da su profesionalci koji ništa ne prepuštaju slučaju. Među okupljenim kolegama u Roku su, između ostalih, bili Vranac, TS Kas, Mia, Razbijači čaša, Branimir Jovanovac Bani, TS Kristali i mnogi drugi.

  Nakon službenog predstavljanja albuma, Džentlmeni su se malo iza ponoći ponovno popeli na pozornicu. Prepun Club Roko s oduševljenjem je dočekao svaku njihovu pjesmu, a svirali su dugo u noć.

  Jedan od najočekivanijih tamburaških albuma godine objavljen je prije nekoliko dana, a “Jedina ljubav moja”, “Nije meni ljubav suđena”, “Ružica”, “Vrati mi se” i “Kako me nerviraš” samo su neki od izvrsnih singlova koji su se našli na ovom izdanju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog