Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Odobrena sredstva za dva nova Erasmus+ projekta

  Udruzi C:E:T platforma odobrena su dva nova Erasmus+ projekta u sklopu Ključne aktivnosti 1, razmjene mladih, doznajemo od Tomislava Bogdana, predsjednika C:E:T pratforme Hrvatska. Prva razmjena mladih pod nazivom “ljudska prava temelj Europe” okupiti će 42 mladih iz Hrvatske, Bugarske, Češke, Grčke, Litve, Makedonije i Italije, a financiran je u cijelosti od strane Nacionalne agencije za mobilnost i programe Europske unije u sklopu Erasmus+ programa.
  Mladi će na ovom projektu putem diskusija, radionica, debata, sastanaka s donositeljima odluka, konkretnih akcija te simulacija, učiti jedni od drugih o tome što su ljudska prava, kako promovirati njihovu važnost i zašto je zaštita ljudskih prava važan preduvjet za stvaranje Europe. Također, mladi će se upoznati s načinima na koje upravo oni mogu preuzeti ulogu aktivnih građana, te kako potaknuti druge mlade da se aktivno uključe u društvo i ostvare direktan utjecaj na stvaranje bolje zajednice i društva u kojem živimo.
  Druga razmjena okupiti će 48 mladih iz Hrvatske, Rumunjske, Mađarske, Grčke, Bugarske, Češke, Italije i Latvije, a sudionici će učiti kako se uključiti aktivno u politički, društveni i ekonomski aspekt društva budući da još uvijek nema dovoljan broj mladih koji su uključeni u aktivno građanstvo. Cilj je potaknuti mlade da kritički i kreativno promišljaju o ulozi i značaju europskog građanstva te promovirati aktivno sudjelovanje mladih u izgradnji i promociji društva koje se temelji na europskim vrijednostima.
  Tridesetak mladih članova C:E:T platforme proteklog tjedna okupilo se u Beogradu na treningu kojim je bio obuhvaćen menadžment partnerskih organizacija te priprema projektnih prijedloga.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog