Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Nives Celzijus i Tarapana Band imaju novu pjesmu

  Popularna Nives Celzijus svoje brojne fanove ponovno je iznenadila novom glazbenom i video poslasticom s pregršt atraktivnih scena. U duetu s Tarapana Bandom snimila je pjesmu “Tebi u inat”, što je njezina prva suradnja s autorom Dušanom Bačićem.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=Z__7ouwCFqk&feature=youtu.be[/embedyt]

  “Nakon “Karanfila” i “Biondine” publici predstavljam, uvjerena sam, novi klupski hit. Ponosna sam što je Dušan odabrao baš mene za duet s Tarapana Bandom, svojim novim projektom, kojem predviđam brzi uspjeh jer iza njih stoji produktivna mašinerija. Dečki iz benda su toliko ugodni da mi je ovo jedna od najljepših suradnji do sada. Pjevač Frano jako je sladak i uvjerena sam da će ga djevojke obožavati. Pravi je šarmer! Odmah se svidio i mojoj mlađoj sestri čim ga je upoznala na snimanju spota”, kazala je izvrsno raspoložena pjevačica o svom mlađem kolegi.

  A on joj ni sekunde nije ostao dužan pa je odmah uzvratio komplimentima.

  “Ono što su Sharon Stone i Monica Bellucci na filmskom platnu, to je Nives Celzijus na hrvatskoj estradi. Kao potpuni početnici imali smo malu tremu saznavši da ćemo snimati duet i spot s Nives, jer ipak je ona jedna od najseksipilnijih pjevačica na Balkanu i hrvatska zvijezda. Čim se smo se upoznali odmah nas je razoružala svojom simpatičnošću i vedrinom, dobro se zafrkava i snimanje ovog spota bilo nam je pravi užitak. Jedva čekamo iduću priliku da ponovimo nešto slično”, istaknuo je Frano, pjevač Tarapana Banda, a ostali članovi grupe, Rok, Robert i Damir, sa smješkom su odobravali njegove riječi.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog