Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Colonia ima spot “Za šaku dukata”

  Iza Colonije je još jedna izuzetno uspješna godina koju će pamtiti po brojnim koncertima i poslovnim uspjesima. Za sam kraj godine, Colonia je pripremila novi singl „Za šaku dukata“ za koju su istovremeno snimili i odličan video spot. Spot za pjesmu koju je publika već prepoznala kao jednu od favorita s aktualnog albuma „Feniks“, zamišljen je kao ljubavna priča koja se provlači kroz pozadinu i detalje koji se pojavljuju u videu, a posebnu atmosferu cijeloj priči dao je dvorac Empirej.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=8X5Mw_inG0U&[/embedyt]

  „Za šaku dukata“ režirao je Filip Dizdar kojemu je ovo prva suradnja s Colonijom, a kaže da mu je bilo izuzetno zadovoljstvo raditi s takvim profesionalcima.

  „Iako sam imao prilike već surađivati s Borisom, no ovo je prvi put da sam radio s Indirom i za Coloniju. Snimanje spota bio je pravi gušt jer osim što smo se stalno zafrkavali imali smo i super domaćina Mariju u dvorcu zbog koje smo više bili u podrumu i jeli nego snimali. Posebnu atmosferu cijeloj priči dao je i dvora Empirej gdje smo snimali kompletni spot“ – rekao je Filip Dizdar.

  “Željeli smo na albumu Feniks imati pjesmu s ovom emocijom i atmosferom kakvu ima „Za šaku dukata“ – rekao je Boris Đurđević koji potpisuje tekst i glazbu, a nije tajna da Colonia voli taj čaroban zvuk Slavonije koji je dominantan u ovoj pjesmi.

  „Kada mi je Boris prvi put pustio Za šaku dukata oduševila sam se! Odmah mi je srce brže zakucalo, a to je dokaz da se radi o pjesmi koja će trajati”- ispričala je Indira Levak koja je blistala na snimanju u Krie design kreacijama.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog