Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Aranžmanom “Vikend u srcu Slavonije” do većeg broja gostiju

  “Vikend u srcu Slavonije”, naziv je zajedničkog turističkog proizvoda, odnosno aranžmana đakovačkih ugostitelja, vlasnika restorana i smještajnih kapaciteta, ali i drugih zainteresiranih subjekata koji će Turistička zajednica Grada ponuditi gostima izvan Đakova. O tome je bilo riječi na današnjem sastanku u Gradskoj vijećnici koji je održan na temelju odluke Turističkog vijeća.
  Sastanak su inicirali vlasnici smještajnih kapaciteta i restorana, ali i Turistička zajednica, a danas je definirana i radna skupina koja će, kako je izjavio gradonačelnik Zoran Vinković, vrlo brzo predložiti jedan aranžman koji bi se zvao “Vikend u srcu Slavonije” s ciljem povećanja broja gostiju, odnosno turista.
  Time bi se, kako pojašnjava gradonačelnik Zoran Vinković, obogatila turistička ponuda u gradu, povećao broj noćenja, te još bolje iskoristili postojeći kapaciteti.
  “Taj proizvod će biti ponuđen svim agencijama s područja Hrvatske, a vjerujem da će zaživjeti početkom sljedeće godine čime bi se smještajni i ugostiteljski kapaciteti popunjavali tijekom cijele godine, a ne samo u dane velikih manifestacija, jer Đakovo ima što ponuditi”, zaključuje gradonačelnik Vinković.
  Uz vlasnike restorana, smještajnih kapaciteta, sastanku su bili nazočni i predstavnici Misnih vina, Nadbiskupije, Državne ergele, muzeja.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog