Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za vanjski fitness 72.650 kuna

  Kao što smo već objavili, Đakovo je od jučer bogatije za još jedan sadržaj koji će dovesti do podizanja kvalitete sportskog standarda građana, te sportskih klubova. Naime, na području Hrvatskog sokola postavljene su sprave namijenjene vanjskom fitnesu, tzv. Workout park, a nositelj projekta bila je Zajednica športskih udruga Grada Đakova, dok su financijska sredstva osigurali Grad Đakovo i Osječko-baranjska županija. Ukupna vrijednost projekta, kako se navodi u priopćenju gradonačelnika Vinkovića, iznosi 72.650 kuna, pri čemu je Grad osigurao 47.650, a Županija 25.000 kuna.
  “Kao i većina drugih sportskih parkova ovakvog tipa i đakovački je fizičkim aktivnostima prilagođen svim generacijama. Popularnost ovakvog vježbanja leži u činjenici što je potpuno besplatno, treninzi se odvijaju u prirodi, na otvorenom, a način vježbanja vrlo je učinkovit za kompletnu muskulaturu. Ukupno je postavljeno 9 sprava i to polužna stolica, eliptična hodalica, horizontalno vratilo, veslarica, kosa klupa , rotirajuća stajalica, trovisinsko vratilo, ski dupli i vertikalne ljestve. Namjera je također već idućeg proljeća urediti cjelokupni prostor oko vježbališta, ali i postaviti nove sprave na srednjoškolskom igralištu. Naime, u županijskom proračunu za 2016. osigurana su sredstva za atletsku stazu uz koju će također biti postavljen jedan komplet sprava za Workout. Uz to, pred realizacijom je i projekt igrališta s umjetnom travom za 8 nogometnih klubova iz grada i prigradskih naselja.
  Gradoančlenik u priopćenju poziva sugrađanke i sugrađane da se odgovorno odnose tijekom korištenja sprava pazeći pri tom na osobnu sigurnost, te da spriječe njihovo oštećenje ili uništavanje.
  “Na taj način, vježbalište će dobiti svoj puni smisao i bit će mjesto koje će okupljati sve zaljubljenike u ovakav vid aktivnosti, bez obzira na dob, spol i tjelesnu kondiciju”, ističe se u priopćenju.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog