Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • TSK i dalje standardno odlični

  Tamburaši slavonske krvi, poznati po vrlo kreativnim uradcima te nekonvencionalnom pristupu tamburaškoj glazbi, snimili su novi video za pjesmu „Da mi te jutrom buditi“. Spot je sniman na lokacijama u Osijeku i Vinkovcima: Perivoj kralja Tomislava, Gradska tržnica, krov „Ljepotice“, „Željino dvorište“, Gaboš, Stari Kunjevci i Spačva d.d. Vinkovci.

  Ako ćemo iskreno i osobno, već “dugo” čekam lošu pjesmu i spot ovih tamburaša jer ako karijeru započneš s hitom kao što je “To nisam ja” (pa za istu napraviš i sjajan spot) onda je jako teško očekivati da će se glazbenici uspjeti nadmašiti i napraviti korak naprijed. TSK-ovci se nisu nadmašili, ali nikako nisu podbacili i još uvijek iznenađuju “inovacijama”. Zapravo, ne iznenađuju – to se sad već očekuje. Bravo TSK!

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=cUIXYazQHrM&feature=youtu.be[/embedyt]

  O samom spotu redatelj Boris Sekulić govori: “Ideja spota je bila uz minimalni pomak ispričati jednu klasičnu ljubavnu priču. Jedan dan neobičnog para pratimo kroz razne situacije u kojima maksimalno uživaju. Pokušao sam provući i neke elemente iz prvog spota TSK-a kako bi na taj način zaokružili njihove video uratke i dali mali potpis. Uz divne glumce-naturščike i prijatelje iz TSK-a mislim da smo napravili dobar posao.”

  „Posebno se želimo zahvaliti našim glumcima Ines Milas i Krunoslavu Džombiću koji su udahnuli život ovoj priči kao i svima koji su sudjelovali u snimanju ovog spota“ – rekli su iz benda.

  Spot za pjesmu „Da mi te jutrom buditi“ uvertira je za prvi njihov album koji izlazi za nekoliko dana. Album „To nisam ja“ sastoji se od deset autorskih pjesama i jedne obrade Zdenka Runjića.

  Album je oblikovan na principu interaktivnog kolaža. U albumu će se nalaziti posebno oblikovane naljepnice koje su usko vezane uz spotove TSK-a, a svatko ih može rasporediti unutar albuma po svojem ukusu.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog