Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • “Ludo, ludice” je nova pjesma Slavonia banda

  Slavonia band predstavlja novu pjesmu za koju su istovremeno snimili i spot. Pjesmom „Ludo, ludice“, najavljuju svoj novi album koji bi trebao izaći početkom iduće godine i za kojeg vjeruju da će biti dostojan nasljednik njihovog prethodnog albuma „Zlatna polja“ koji je još i danas vrlo rado slušan.

  Novi spot Slavonia banda snimljen je u prostoru Golden Sun Casina, u trgovačkom centru Portanova u Osijeku. Ovom prilikom dečki iz Slavonia banda režiju spota po prvi put povjerili su svom sugrađaninu Mariju Šulini.
  Glazbu za pjesmu “Ludo,ludice”, kao i dosad potpisuje Boris Đurđević, a tekst i ovaj put Valerija Đurđević.

  [embedyt]https://www.youtube.com/watch?v=36Wpv8-4krM[/embedyt]

  Dečki izuzetno zadovoljni učinjenim, nakon završetka snimanja i montaže spota su rekli:

  “Prije svega želimo se zahvaliti Marketing managementu Golden Sun Casina, a posebno djelatnicima GSC, Portanova, Osijek na čelu s gđom. Lidijom, što su nam pružili svu ljubaznost i pažnju te omogućili da snimanje obavimo bez ikakvih poteškoća. Po prvi put surađujemo s kolegom i prijateljem Marijom Šulinom, našim Đakovčaninom, koji je uz sve to što radi također i glazbenik, pa je tim lakše bilo surađivati s njim. Pjesma je vrlo živahna i poletna i Mario je upravo tu dinamičnost pjesme uspio pretočiti u video zapis. Želimo se zahvaliti i prelijepim djevojkama koje su uljepšale naš spot i učinile da nam na snimanju bude puno energije i veselja.“

  Sljedeće godine, Slavonia band slavi 15. godišnjicu okupljanja, a ovom pjesmom korak su bliže svom novom nosaču zvuka čiji će izlazak proslaviti na velikom koncertu u Domu spotova 18.3. kada sa svojim kolegama Sinovima ravnice i Mejašima spremaju prvi Kirbaj godine.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog