Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Mandić proziva zbog “nedovoljno ozbiljnih priprema za jubilarne Vezove”

  Što se čeka s pripremama za jubilarne 50. Đakovačke vezove? – upitao je na konferenciji za novinare predsjednik HNS-a Ivica Mandić prozvavši gradsku vlast da “nedovoljno ozbiljno i s nedovoljno žara pristupa organizaciji te manifestacije koja je, uz katedralu i lipicance, najprepoznatljiviji brand i simbol Đakova na temelju kojega bi trebao graditi svoj turistički potencijal”.
  “Želimo sedam mjeseci prije Đakovačkih vezova poslati poruku vodstvu Vezova i Grada da to vrijeme iskoriste na najbolji mogući način i da jubilarni Vezovi budu najbolji i najuspješniji i da pokriju sve segmente od medija, izdavačke djelatnosti, promidžbe, financiranja i program ĐV”, kazao je Mandić. Podsjetio je na raniji prijedlog HNS-a prema kojemu bi Đakovački vezovi trebali iskoristiti članstvo Hrvatske u EU i svake godine u svom programu predstaviti jednu zemlju članicu čime bi se dodatno afirmirala ta manifestacija i naša kultura, odnosno tradicija, pjesma, ples i običaji koje već 50 godina čuvaju Vezovi.
  Upravo sljedeći Đakovački vezovi trebali bi biti prekretnica u razvoju te manifestacije za generacije koje dolaze, konstatirao je Mandić uz poziv gradskoj vlasti da cijela sljedeća godina bude u znaku jubilarnih, 50. Đakovačkih vezova.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

  Blog