Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Glavaš: “Glas HDSSB-a će se slušati, a zahtjevi uvažavati”

  puno kinoglavas«Nećemo se prodati za kikiriki, tražit ćemo milijarde za Slavoniju, glas HDSSB-a će se slušati, a zahtjevi uvažavati, naš cilj je bolji život za slavonsko-baranjskog čovjeka», poručio je biračima Branimir Glavaš, nositelj HDSSB-ove liste u IV. izbornoj jedinici, na predizbornom skupu održanom u dupkom punoj dvorani đakovačkog Hrvatskog doma.
  Podsjetio je da se u proteklih deset godina nikada nije uspjelo nametnuti pitanje bijede i siromaštva u Slavoniji i Baranji, te da se HDSSB nakon desetogodišnjeg oporbenog iskustva naučio snalaziti u «saborskom zvjerinjaku i lijevih i desnih». Najavio je da će njegova stranka razgovarati s onim kome hrvatska predsjednica povjeri mandat za sastav nove vlade, ali je jasno dao do znanja da će se pri tome voditi računa o interesima Slavonije i Baranje. Ističući da je HDSSB drugačiji od drugih stranaka, Glavaš se posebno oštro okomio na Karamarka i njegovu, kako ju je nazvao, «takozvanu» Domoljubnu koaliciju optuživši ga da je izdao Tuđmana, Mesića, Manolića, Sanadera, da je uhitio Gotovinu, te da nije spreman na reforme zbog stranačkih uhljeba.
  I njega, ali i Milanovića upitao je da odgovore gdje je završio novac od nagrade za uhićenje generala Gotovine. «Odgovore znaju i Kramarko i Milanović. Hrvatski narod mora znati što je tko radio u zadnjih 25 godina», zaključio je Glavaš.
  Na predizbornom skupu govorili su i Vladimir Šišljagić, Ivan Drmić, Željko Kraljičak, Dragan Vulin, Josip Salapić i Zoran Vinkovć.

  Foto: Maja Muškić

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog