Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za sportske klubove cijena vode kuna za kubik

  Tragom prijedloga, koji se čuo na aktualnom satu posljednje sjednice Gradskog vijeća, da sportski klubovi plaćaju kubik utrošene vode samo jednu kunu, direktora Đakovačkog vodovoda Vladu Korena pitali smo što to konkretno znači za tu tvrtku.
  “To je opterećenje za Vodovod jer nam je isključivi prihod od vode, ali poznajući situaciju u nogometnim klubovima i općenito probleme s plaćanjem vode koje imamo godinama i pomoći koju i mi kao tvrtka dajemo tim klubovima, prijedlog će svakako ići prema Nadzornom odboru i Skupštini”, najavljuje Koren ističući kako je i osobnog stava da tim klubovima treba pomoći. Vodovod će pokušati naći unutarnje rezerve i sanirati tu cijenu vode, dodaje Koren.
  “U tom slučaju cijena će biti kunu prema Vodovodu, kao distributeru vode, no unutar te cijene postoji još niz onih stavaka koje se plaćaju Hrvatskim vodama i PDV-u, tako da bi ta cijena trebala biti oko 5,5 kuna, s tim da 4,5 kune čine svi ostali troškovi koje mi proslijeđujemo drugim institucijama”, pojašnjava Koren.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog