Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Za KK Đakovo počinje nova natjecateljska sezona

  Nakon što su u prvom kolu bili slobodni, sljedećeg vikenda za Košarkaški klub Đakovo počinje nova natjecateljska sezona u A2 Hrvatskoj košarkaškoj ligi – istok. Na otvaranju sezone u đakovačku sportsku dvoranu dolazi OSJEČKI SOKOL, a utakmica je na programu u nedjelju, 18. listopada u 19 sati.
  “Ovogodišnja đakovačka ekipa ponovno je sastavljena isključivo od domaćih momaka. Povratkom igranju nekih starih, poznatih košarkaških imena, te dolaskom nekolicine igrača iz KK SEDAM, izbor igrača ove godine trebao bi biti značajno veći i raznovrsniji”, ocjenjuje predsjednik Kluba Robert Majstorović podsjećajući da su Osječani prošle sezone pobjedili u oba susreta, te da Đakovčani “nikako ne smiju računati na ulogu favorita niti se zanositi iluzijama o lakom susretu”. Stoga se očekuje i podrška publike.
  U novoj natejcateljskoj sezoni za KK Đakovo igraju: Krešimir Kruljac (c), Davor Mikulić, Marijan Petrović, Matej Češkić, Miron Češkić, Ivan Car, Neven Čupić, Tomislav Kelava, Antun Hrkač, Toni Radoš, Tomislav Bučević, Filip Ćurić, Patrik Raguž, Domagoj Šušak, Domagoj Soldo, Stjepan Hajduković, Stjepan Marjanović, Mislav Mandurić, Ivan Miličević. Trener Marko Muller.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog