Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • Pola milijuna kuna za uređenje groblja

  Intenzivni radovi na uređenju Gradskog groblja privode se kraju. Osim uređenja postojeće infrastrukture, proteklih dana izgrađene su staze u novom dijelu groblja, te obavljeni drugi zahvati o čemu su na konferenciji za novinare izvijestili gradonačelnik Zoran Vinković i predsjednik Gradskog vijeća Goran Soldo.
  Gradonačelnik Vinković podsjetio je da je u prvoj fazi uređenja groblja, kada je obnovljena infrastruktura i uređen spomenik braniteljima, utrošeno 1,5 milijuna kuna, a u ovoj drugoj fazi oko pola milijuna za staze u glavnim alejama, te infrastruktura za rasvjetu.
  groblje celnici Radove izvodi tvrtka MI blok, a u ovoj fazi izgrađeno je oko 500 metara novih staza širine 4 metra, kazao je Soldo najavljujući nastavak radova na uređenju zelenila, rasvjete, postavljanje klupa, koševa. U trećoj fazi će se urediti i židovski dio groblja o čemu je, kako je rečeno, postignut dogovor Grada, Univerzala i Židovske općine Osijek.
  Na đakovačkom Gradskom groblju je oko 5.500 grobnih mjesta, a sahranjeno je oko 10.000 naših sugrađana, dodao je Soldo, istaknuviši da je istodobno u tijeku izgradnja kuće oproštaja u Budrovcima i Novim Perkovcima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog