Friend Links

 • Cheap NFL Jerseys
 • China Wholesale Jerseys Online
 • I Đakovčanke pomažu u Opatovcu

  Margareta Gregić, Ivanka Domazet i volonterka Maja Šnajder zasad su jedine tri Đakovčanke angažirane u prihvatnom centru Opatovcu.
  Kroz taj centar dosad je prošlo nekoliko desetaka tisuća izbjeglica o kojima brinu brojni volonteri iz Hrvatske, ali i iz inozemstva, istaknula je gostujući u današnjoj emisiji “Izravno” Margareta Gregić, koordinatorica Caritasa Đakovačko-osjčečke nadbiskupije za krizne situacije.
  “Kapacitet kampa u Opatovcu je 5.000 ljudi, a kroz kamp dnevno prođe njih 10.000 i svaka pomoć nam je dobro došla u smislu ruku koje će biti vrijedne i pomagati ljudima”, kaže Margareta ističući da volontera uvijek treba, a svi zainteresirani trebaju se javiti svome župniku.
  “Javite se, volontirajte jer tim ljudima je uistinu potrebna naša pomoć… gladni su, bosi su, žedni su, … svaka pomoć im je dobro došla”, poručuje koordinatorica Caritasa Đakovčako-osječke nadbiskupije za krizne situacije.
  “Volonteri u Opatovcu obavljaju različite poslove, od podjele hrane, čaja, ali i svih drugih poslova po potrebi”, kaže Maja Šnajder koja je počela volontirati želeći pomoći tim ljudima.

  Komentirajte

  Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

  Blog